Πολιτική δεδομένων και όροι χρήσης

Γενικές πληροφορίες
Όταν χρησιμοποιείτε τηνν ιστοσελίδα μας, μας εμπιστεύεστε τις πληροφορίες σας. Η παρούσα πολιτική δεδομένων και όροι χρήσης θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε ποια στοιχεία συλλέγουμε, με ποιό σκοπό και τι κάνουμε με αυτά. Ευελπιστούμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να την διαβάσετε προσεκτικά.
Δικαίωμα στην πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή δεδομένων και αντίρησης επεξεργασίας τους
Οι πελάτες μας έχουν το δικαίωμα στην πρόσβαση, την διόρθωση και την διαγραφή προσωπικών τους δεδομένων, με ένα απλό αίτημα οποιαδήποτε στιγμή. Έχουμε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να εισάγουμε προστατευτικούς μηχανισμούς για την διαφύλαξη των στοιχείων σας από τρίτους. Όμως επειδή το internet δεν είναι ένα απολύτως ασφαλές περιβάλλον σας ενημερώνουμε πως δεν μπορούμε να ελέγξουμε όλους τους πιθανούς κινδύνους και γι'αυτό σας προειδοποιούμε πως υπάρχουν δυνητικοί κίνδυνοι. Η παρούσα ιστοσελίδα ενδέχεται να έχει δεσμούς με άλλες ιστοσελίδες, στο περιεχόμενο των οποίων δεν έχει πρόσβαση και δεν φέρει καμμία ευθύνη γι'αυτό.
Διαχείριση προσωπικών δεδομένων
Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο χρήσης των δεδομένων σας. Για παράδειγμα έχετε το δικαίωμα να επιλέξετε αν θέλετε να λαμβάνετε ενημερωτικά μηνύματα με email ή SmS ή μέσω ταχυδρομείου και τηλεφώνου. Εάν λάβετε οποιοδήποτε ενημερωτικό έχετε την δυνατότητα να διαγραφείτε από την λίστα ενημερώσεων ακολουθώντας τις οδηγίες διαγραφής που βρίσκονται στο εκάστοτε μήνυμα που λάβατε.
Πληροφορίες που συλλέγουμε
Η ιστοσελίδα μας συλλέγει δεδομένα για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης στους χρήστες της. Κάποια δεδομένα τα παρέχετε εσείς και κάποια συλλέγονται αυτόματα μέσω καταγραφής του τρόπου με τον οποίο συναλλάσεστε με την ιστοσελίδα. Για παράδειγμα χρησιμοποιούμε cookies, για να κατανοήσουμε τις συνήθειες περιήγησης των επισκεπτών μας, ή μπορεί να χρησιμοποιήσουμε υπηρεσίες τρίτων εταιρειών για να εξακριβώσουμε την τοποθεσία σας μέσω της IP που χρησιμοποιήτε.
Χρήση των πληροφοριών
Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για 3 βασικούς λόγους: για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας, για την επικοινωνία μαζί σας (περιλαμβάνονται και προωθητικές ενέργειες) και για στατιστικούς λόγους.
Πως μοιράζουμε τα δεδομένα σας
Μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας με τρίτους μόνο κατόπιν δικής σας συγκατάθεσης ή αν είναι απαραίτητο για να ολοκληρωθεί μια συναλλαγή. Για παράδειγμα όταν εισάγετε δεδομένα για την ολοκλήρωση μιας πληρωμής ενδέχεται να μοιραστούμε τα δεδομένα σας με το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για να παρέχει τις υπηρεσίες πληρωμών. Ενδέχεται να αποκαλύψουμε τα δεδομένα σας σε περίπτωση εξαγοράς από άλλη εταιρεία ή συγχώνευσης.